Motorsport magazín

Web pro fandy motorsportu

Motorsport      Motorsport

EDDA Cup má za sebou první dvojzávod

EDDA Cup má za sebou první dvojzávod Na mosteckém autodromu zahájil již svou sedmnáctou sezónu nezávislý seriál závodů automobilů do vrchu EDDA Cup. Tradičního otevíracího dvojzávodu se zúčastnilo přes 140 závodníků a závodnic.

Datum: 28.03.2024 Okruhy, vrchy Autor: Tisková zpráva

Kariéra Adama Kouta pokračuje

Kariéra Adama Kouta pokračuje Dnes nám na pár otázek před sezónou bude odpovídat jezdec, který má za sebou nejen závody rychlých motokár, formulí, ale také minulou sezónu ve stáji Janík Motorsport v Hyundai TCR. Jezdcem je Adam Kout.

Datum: 28.03.2024 Okruhy, vrchy Autor: Tisková zpráva

Toyota Gazoo Raccng Czech. Z Dakaru do Maďarska

Toyota Gazoo Raccng Czech. Z Dakaru do Maďarska Desert Express, první závod seriálu Mistrovství Maďarska a současně Mistrovství FiA Central European Zone nalákal posádku týmu Toyota Gazoo Racing Czech vhodným termínem a především svým slibným názvem.

Datum: 27.03.2024 DAKAR Autor: Tisková zpráva

V sériích F4 CEZ, Clio Cup i Twingo Cup se představí mladé závodnice

V sériích F4 CEZ, Clio Cup i Twingo Cup se představí mladé závodnice Skupina talentovaných závodnic se chystá zanechat svou stopu v různých závodních sériích během víkendů ESET Cupu. O co nejlepší výsledky budou bojovat v sériích F4 CEZ, Clio Cup a Twingo Cup. V šampionátu F4 CEZ uvidíme Kornelii Olkucku z Polska, která spojila síly s týmem Maffi Racing, a Michelle Jandovou, která se připravuje na debut s týmem SAPE Motorsport.

Datum: 27.03.2024 Okruhy, vrchy Autor: Tisková zpráva

Patrick Schober v letošní sezoně usedne za volant vozu týmu RDV Competition

Patrick Schober v letošní sezoně usedne za volant vozu týmu RDV Competition Patrick Schober (Báhoň/SK) bude v sezóne 2024 súťažiť v pretekoch EuroNASCAR 2 za francúzsky tím “RDV Competition”. 19-ročný víťaz Veľkej ceny Nemecka NASCAR sa po dvoch rokoch presúva z talianského tímu „Double V“ do minuloročného majstrovského tímu.

Datum: 27.03.2024 NASCAR, Indycar Autor: Tisková zpráva

Jan Kopecký chce zaútočit na 11. titul

Jan Kopecký chce zaútočit na 11. titul Za necelý měsíc odstartuje první závod seriálu Mistrovství ČR v rally 2024. Na zisk dalšího mistrovského titulu zaútočí také závodní duo Jan Kopecký a Jan Hloušek z AGROTEC Škoda Rally Teamu s podporou řady partnerů. Pokud by se jim podařilo loňské prvenství obhájit, připsali by si už jedenáctý domácí titul.

Datum: 27.03.2024 Rally, rallykros Autor: Tisková zpráva

Peugeot 9X8 představuje novou verzi pro sezónu WEC 2024, závodní premiéra vozu bude v Imole

Peugeot 9X8 představuje novou verzi pro sezónu WEC 2024, závodní premiéra vozu bude v Imole Tým Peugeot TotalEnergies představuje nový Peugeot 9X8 ve verzi 2024. Tento závodní vůz má za sebou už několik tisíc testovacích kilometrů. Oficiální závodní premiéru bude mít 21. dubna na závodě 6 hodin v Imole, druhém podniku mistrovství světa vytrvalostních závodů FIA World Endurance Championship 2024.

Datum: 26.03.2024 Okruhy, vrchy Autor: Tisková zpráva

Buggyra ovládla dvanáctihodinovku v Mugellu

Buggyra ovládla dvanáctihodinovku v Mugellu Lepší start do nové sezony si posádka týmu Buggyra ZM Racing v šampionátu 24H Series nemohla přát. Trio Aliyyah Koloc, Adam Lacko a David Vršecký v Mercedesu-AMG GT4 vyhrálo ve své třídě GT4 víkendový závod na 12 hodin v Mugellu a úspěšně tak zahájilo útok na vytoužený titul.

Datum: 25.03.2024 Okruhy, vrchy Autor: Tisková zpráva

Stále se máme co učit, říká Robo Kolčok

Stále se máme co učit, říká Robo Kolčok Posádka Kolčák – Horniaček je nádejná kombinácia vášnivej ambície a rozumnej skúsenosti. Preto je len otázkou času, kedy začne voziť zaujímavé výsledky.

Datum: 25.03.2024 Rally, rallykros Autor: Tisková zpráva

Filip Novotný a Chris Clark odváží z Barcelony důležité poznatky a zkušenosti

Filip Novotný a Chris Clark odváží z Barcelony důležité poznatky a zkušenosti První závodní víkend prestižní světové kategorie World Supersport 300 ve španělské Barceloně je za námi. Závody nabídly jako vždy fantastickou podívanou a spoustu dramatických okamžiků. Dvojice českobudějovického týmu Accolade Smrz Racing BGR, rookie Filip Novotný a Chris Clark čelili velké konkurenci z řad zkušených jezdců ve snaze zjískat co nejvíce poznatků a zkušeností pro zbytek sezóny.

Datum: 25.03.2024 Moto Autor: Tisková zpráva

ORLEN Janík Motorsport nebude v sezóně 2024 chybět ani na kopcích

ORLEN Janík Motorsport nebude v sezóně 2024 chybět ani na kopcích Tým Orlen Janík Motorsport se již tradičně účastní automobilových závodů do vrchu, ve kterých za dobu svého působení nasbíral mnoho úspěchů. V letošním roce bude Václav Janík mířit na metu nejvyšší. Janík Motorsport by si nedokázal představit sezónu bez závodů do vrchu, a proto se i letos postaví na start kompletního seriálu MMČR, který nese hned několik změn.

Datum: 25.03.2024 Okruhy, vrchy Autor: Tisková zpráva

Nový díl webcastu Aleše Norského

Nový díl webcastu Aleše Norského Carlos Sainz jr. čtrnáct dní po operaci slepého střeva dokázal zvítězit v Melbourne. Tomu se věnuje i poslední díl webcast GPfacts & Numbers s podtitulem "Dobrý den v Austrálii. Další 1-2 výsledek, ale tentokrát je všechno jinak. Je Carlos Sainz opravdu jediný, kdo má na to porazit Red Bull?!"

Datum: 24.03.2024 Formule Autor: Standa Hylán

Partneři

Digrs
Bufet.eu
Sponzor Jednoduše motorsport
Sponzor Jednoduše motorsport
Sponzor Jednoduše motorsport
Sponzor Jednoduše motorsport
Sponzor Jednoduše motorsport
Sponzor Jednoduše motorsport
Sponzor Jednoduše motorsport
Sponzor Jednoduše motorsport
F-Drive Energy drinky